Style guide bryllup

Brudgom og vest
Hvis du f.eks. Har en jakke som påklædningskode ved brylluppet, er det en glimrende mulighed for dig som brudgom at skille sig ud ved at bruge en vest til din dragt. Farve matcher eller bryd dig gerne med et kontraststof på vesten. Hvis dress code er en mørk dragt, er du velkommen til at vælge en vest, der går tone for tone eller om muligt i nøjagtigt det samme stof.

Hvis du er gæst ved et bryllup og planlægger at bære en vest, skal du overveje, om den kan være klædt på eller ej. Det kan nemlig føles uhøfligt at komme som gæst klædt ud og overskue gommen med hensyn til tøj. Men ved du, at det bliver et påklædt bryllup, vi ser ingen forhindringer for at bruge en vest til dragten.

Vest til smoking
Brug af en vest til en smoking er et meget godt alternativ. Hvilken vest du vælger har naturligvis meget at gøre med det, du kan lide og smage. Der er såkaldte hesteskoveste, der har et dybere snit, der har form som en hestesko. Traditionelle veste kan også bruges til smoking. Der er forskellige meninger om, hvilken farve der skal bæres på vesten til smoking. Vi hos Neckwear mener, at det er fremragende at bruge en anden farve på vesten til smoking, forudsat at det hele føles elegant og matchende.

Farve og mønster på tilbehør
Når du som bryllupsgæst skal vælge tilbehør til dit tøj, er din smag og smag de vigtigste faktorer. I henhold til de traditionelle påklædningskoder ovenfor er det i de fleste tilfælde obligatorisk at bære slips eller slips, men det er helt op til dig, hvad du vælger til farver og mønstre (med undtagelse af smoking). Hvis du har en partner med dig, er det vigtigt at matche farverne med deres tøjfølelse eller tøj. Undgå at matche, så farverne "næsten" matcher din partners kjole / outfit. I stedet skal du matche med farver, der passer godt sammen, ellers er der en risiko for, at det ser påklædt og ikke klædt ud. Hvis du og din partner køber dine beklædningsgenstande og tilbehør fra forskellige leverandører, har de sjældent nøjagtig den samme skyggefarve, og derfor er vores råd at bruge to forskellige farver, der matcher hinanden på de forskellige tøj.

Matchende tilbehør
I mange tilfælde er det meget stilfuldt at bruge et slips eller slips i samme mønster som lommetørklædet. At være ensartet er både rart og praktisk. Nogle gange kan det dog være pænt og særpræg at bruge forskellige farver på slips / butterfly eller lommetørklæde.

Pick up farver fra en del
Hvis du vil matche farver med et slips / butterfly og lommetørklæde, skal du matche med forskellige farver, der matcher hinanden. Der er selvfølgelig mange gode farvekombinationer, men her er en liste over farvematcher, der er et ledende udgangspunkt, når man matcher farve og mønstre på tilbehør.

  • Blå med orange / brun
  • Rød med grøn
  • Gul med lilla

I vores sortiment er der mange bånd med forskellige mønstre, alt fra knitrende og fremspringende til mere diskret. Det kan derfor undertiden være svært at finde en nøjagtig farvematch. Hvad der kan være smukt er at samle en farve op fra f.eks. Mønsteret i slipsen og bruge den i et enkeltfarvet lommetørklæde eller omvendt. Her er nogle stilfulde kombinationer af tilbehør, vi anbefaler.

Farve på sko og bælte
Bælte er en meget flot og praktisk detalje, du kan bruge til dit outfit. Neckwear-serien inkluderer et udvalg af elastiske bælter i forskellige farver, der passer perfekt til dine sko og / eller dit tilbehør. Et grønt bælte er for eksempel perfekt til en mørkebrun slips såvel som til mørkebrune sko. Ligesom vi tidligere har anbefalet, behøver du ikke at matche den nøjagtige farve, det vigtigste er, at farverne matcher hinanden, og at valget ligger inden for klædekoden.

Føl friheden til at være kreativ
Når du som gæst ved et bryllup skal vælge tilbehør, opfordrer vi dig til at vælge i henhold til dine personlige præferencer. Så længe du holder dig inden for rammerne af givne påklædningskoder og ikke overdriver eller har til hensigt at overskue gommen, er det helt gratis at vælge, hvad du føler dig smuk i.

Andet tilbehør
Sæt det sidste strejf på dit outfit med andet tilbehør. Du kan for eksempel springe over bæltet og bruge seler, hvilket er et meget elegant alternativ. Jakkenåle, der øges i popularitet, er også en meget elegant detalje og kan være noget, der virkelig sætter sidste hånd på i. Hvis det er lidt køligere udenfor, skal du fuldføre udseendet med et tørklæde, der hviler rundt om halsen under jakken. Manchetknapper er heller ikke forkert, ligesom et dejligt armbånd - mulighederne er mange. På trods af de måske til tider lidt stive påklædningskoder har du som bryllupsgæst mildt sagt store muligheder for at ære bruden og brudgommen ved at gå meget godt ind i festen på deres store dag.

Påklædningskoder
Vi har alle forskellige smag og krav, når det kommer til, hvordan du vil forme dit bryllup. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige påklædningskode, da påklædningskoden sætter etiketten og niveauet for bryllupsfesten. Det er dig som gommen sammen med din fremtidige, der vil være i centrum under festen, så sørg for at vælge dit tøj og tilbehør med stor omhu, så du virkelig føler dig flot og smuk på den store dag.

Nedenfor forklarer vi kort, hvad de mest almindelige kjolekoder betyder.

Smoking
Dress code smoking har klare regler og er derfor let at følge. Smokingjakken, som enten er sort eller midnatblå, bæres med sort silkebue og hvidt lommetørklæde. Bælte er et perfekt supplement, hvis du som brudgom vil skille sig ud. Neckwear anbefaler at have en selvknyttet butterfly, men den færdige knude er selvfølgelig også god.

Mørk dragt
Den øverste og den nederste del skal have samme farve og stof, midnatblå eller mørkegrå. En hvid skjorte eller lyseblå bæres under jakken. Slips eller butterfly er obligatorisk og suppleret med et lommetørklæde. Lad slips, butterfly og lommetørklæde tilføje touch til tøjet ved at matche farve og mønster efter smag.
Neckwear anbefaler gommen at vælge et slips eller butterfly, der matcher brudens kjole eller alternativt farven på brudens blomster. For at skille sig ud som en brudgom vælger grooms og marshals fordelagtigt andet tilbehør. Dette er dog ikke en regel, men en anbefaling.

Jakke
Dress code jakke betyder en ensartet dragt, dvs. samme farve og stof på den øverste og nederste del, hvor skjortefarven er valgfri. Et slips eller butterfly er obligatorisk, men her kan du tage svingene i farve ud for at skille sig ud som en brudgom.
Hvis du som brudepar vælger en kjolekodejakke, anbefaler Neckwear at vælge tilbehør helt efter din smag. Hvis du er en legende person, skal du vælge en fremspringende farve på slips og lommetørklæde. Hvis du føler dig mere diskret, skal du vælge et almindeligt slips med et matchende lommetørklæde. Lad kun din fantasi og smag sætte grænserne!

Bryllupsstedet
Findes bryllupsfesten på et slot eller udendørs i en have? Sørg for at matche stemningen i festlokalet med dit tøj. Klæd dig ud, hvis du skal være et "pænere" sted, og tag det ned et niveau, hvis du vælger et sted, der har en enklere og afslappet følelse og stil.

Vens smag
Ved du, at dine venner elsker at klæde sig op til tænderne, eller er de måske den type, der ikke synes tøj er så vigtigt. Selvom det er din dag som brudgom, kan det i nogle tilfælde være godt at tilpasse påklædningskoden til dine venners smag og smag. Men glem ikke, at det er dig, der bestemmer!

Brudens tøj
Har brudgommen valgt en meget formel kjole eller en mere afslappet model? Det er vigtigt, at du holder det samme niveau af dit tøj, så det ene ikke er mere klædt end det andet.

Andre påklædningskoder
I nogle tilfælde vælger bruden og brudgommen at afdramatisere påklædningskoden og skrive noget i retning af "Noget du har det godt med", "Dit bedste selv" eller "Kostume-udseende" på bryllupskortet. Hvis du som brudgom vælger, at gæsterne kan have en mere afslappet tilgang til påklædningen, mener vi hos Neckwear, at det er en fantastisk mulighed for dig som brudgom at virkelig skille sig ud. Vælg en smoking ved sommerbrylluppet eller en lyserød slips til en grøn dragt ved vinterbrylluppet. Vi hos Neckwear elsker, når vores kunder tør skille sig ud, uanset dresscode. Det vil altid være rart at pynte sig!

(0)

Vi benytter cookies. Ved at surfe på vores hjemmeside godkender du vores brug af cookies. Okay, så ved jeg det