KUNDESERVICE
Levering

GRATIS FRAGT Levering 2-3 hverdage med Post Danmark

Hurtig levering Fedex Express. Leveringstid 1-2 hverdage

Retur

Nemt & bekvemt Anvend vores forudbetalte fragtseddel til returvaren (49 kr)

100 dages returret Prøv derhjemme i ro og mag

Kontakt os

+46 13 - 25 34 34 Man - fre: 10:00 - 17:00

info@neckwear.dk Vi svarer altid inden for 24 timer man - fre

Se mere information

RETUR & BYTTE

Hvis du ønsker at returnere eller ombytte din vare, skal du indtaste din returkode, som du finder på ordrebekræftelsen.HVORDAN RETURNERER JEG EN VARE?

Via din returkode kan du nemt håndtere alle ombytninger og returneringer online. Returkoden er angivet på din ordrebekræftelse, som du modtog via e-mail samt i pakken. Vælg de produkter, du ønsker at returnere eller ombytte. Hvis du bytter en vare via systemet, reserveres den nye vare automatisk til dig. Når du har registreret din returnering, fremsender vi dig en forudbetalt returfragtseddel inden for 24 timer. Vi opkræver dig 49 kr i fragtomkostninger. I weekender og på helligdage fremsendes returfragtsedlen den efterfølgende hverdag. Vi håndterer din returnering eller ombytning samme dag, som vi modtager din forespørgsel.

HVAD KOSTER DET AT RETURNERE EN VARE?

Du kan anvende vores forudbetalte returfragtseddel, men vi opkræver 49 kr i fragtomkostninger. Du er også velkommen til at vælge en anden fragtmetode. Du har her ansvaret, hvis pakken forsvinder under forsendelsen.

100 DAGES ÅBENT KØB

Hvis du ikke er tilfreds med din vare, kan du få pengene refunderet, uanset årsagen. Vi vil dog også meget gerne hjælpe dig med at ombytte varen til et andet produkt.

ENKELT & PRAKTISK

Registrér din returnering online med den returkode, der er angivet på ordrebekræftelsen. Herefter modtager du en forudbetalt returfragtseddel via e-mail.

OMBYTNING

Registrér din ombytning online. Vi reserverer da den vare, du vil bytte til. Vi fremsender den nye vare samme dag, som vi modtager returvaren.

TILBAGEBETALING

Ønsker du at få refunderet købssummen, sker tilbagebetalingen samme dag, som vi modtager returvaren. En ubetalt faktura krediteres, mens pengene for en betalt faktura refunderes til bankkontoen. Ved kortbetalinger tager det normalt 3-5 arbejdsdage, før pengene er tilgængelige på kontoen. Via PayPal sker tilbagebetalingen øjeblikkeligt.

(0)