For hver ordre planter vi et træ i Amazonas regnskov

Der er plantet 28.005 træer siden samarbejdet startede i november 2021.

Et træ pr. ordre
Ved at købe fra os bidrager du til at beskytte, bevare og genoprette planetens værdifulde regnskove, som er levesteder for halvdelen af ​​alle landdyr. Regnskove absorberer også store mængder kuldioxid, hvilket bremser klimaændringerne.

Partner med One Tree Planted
På bare 100 år er 50% af planetens regnskove forsvundet, og hvert år hugges der 15 milliarder træer. Dette er en trussel mod et stort antal arter, mens de globale klimasystemer ikke er i balance. Regnskove er også vigtige, da de leverer mad, rent vand og medicin til hundreder af millioner af mennesker. Gennem nonprofitorganisationen One Tree Planted planter vi derfor et træ til hver ordre.

Amazonas regnskov er verdens største økosystem, der nu trues af skovbrande og fældning for at give plads til landbrug, der ikke er bæredygtigt på lang sigt. Et træ plantet arbejder derfor på at genoprette fattige landbrugsområder, der tidligere var regnskove. I disse områder planter organisationen en blanding af vilde og kommercielle træer. På denne måde skabes bæredygtigt skovbrugslandbrug, der giver job til den lokale befolkning, mens vilde dyr genvinder beboelige levesteder.

En stor tak fordi du valgte at handle hos os og dermed plante et træ.


(0)

Vi benytter cookies. Ved at surfe på vores hjemmeside godkender du vores brug af cookies. Okay, så ved jeg det