Manchetknapper - FAQ

Hvornår er det passende at bære manchetknapper?
Et par manchetknapper passer til alle begivenheder, hvor du vil være ekstra stilfuldt klædt på og bærer kjole og hvidt, smoking, habitjakke eller jakkesæt. Et par manchetknapper gør påklædningen mere formel. Et par manchetknapper kan bæres på arbejdet, til brylluppet, middagen eller festen. Det er op til dig, hvor højt du vil sætte niveauet, når det kommer til dit outfit.

PSST! Tjek vores gigantiske sortiment af stilrene og festlige manchetknapper online.

Hvilke skjorter passer til manchetknapper?
Ikke alle skjorter tillader brugen af manchetknapper på grund af manchettens udformning. Den mest typiske skjortetype, som passer til manchetknapper, er en skjorte med en enkel manchet med et ekstra knaphul til at sætte manchetknappen i. Denne skjorte kræver ingen manchetknapper for at kunne bæres, da den har almindelige knapper, som holder ærmet på plads under normale omstændigheder.

Dertil findes der skjorter med dobbelt manchet, også kaldet fransk manchet, hvor du folder skjorteærmet dobbelt og trækker manchetknappen igennem. Denne type skjorte kræver, at du bruger manchetknapper for at holde ærmet på plads.

Kan man matche manchetknapperne med slipsenålen?
Ja, det kan man sagtens. Har du manchetknapper i sølv, bør slipsenålen også være i sølv. Er slipsenålen i guld, skal manchetterne være i guld.

Hvordan skal manchetknapperne sidde?
Den dekorative del skal altid vende udad.

Hvilke manchetknapper skal man vælge?
Der findes hovedsageligt to valg her. Enten vælger du noget, som du synes er flot og stilrent, ellers satser du på noget, som afspejler din personlighed. Måske et par manchetknapper med dine initialer eller et par golfkøller.

Det stilrene alternativ er at foretrække til et bryllup, bal eller andre begivenheder af mere formel karakter. Skal du til middag, fest eller være stilfuld på arbejdet, så kan du med fordel vælge et par af mere festlig karakter.

Er du stadig usikker på, hvilke manchetknapper du skal vælge, så vælg et par sølvfarvede. Firkantede, rektangulære eller ovale er alle sammen fine. De kan aldrig blive matchet forkert, uanset hvilken skjorte eller habitjakke du har på.

(0)

Vi benytter cookies. Ved at surfe på vores hjemmeside godkender du vores brug af cookies. Okay, så ved jeg det