PERSONDATAPOLITIK

§1. GDPR (General Data Protection Regulation)

Den 25 maj 2018 trådte en ny lovgivning ved navn persondataforordningen (General Data Protection ”GDPR”) i kraft. GDPR skal styrke personers rettigheder i forhold til hvordan virksomheder, myndigheder og organisationer indsamler og bruger deres personlige data.

Vi hos Neckwear Sweden AB (firmaet er registreret i Sverige med CVR-nummer 556882-4063), i det følgende også kaldet "vi" og “Neckwear", tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget alvorligt og ønsker at du som kunde skal føle dig tryg ved at handle hos os.

§1.1. Hvad er persondata?

Persondata er alle oplysninger der kan knyttes direkte eller indirekte til en person. Typiske personoplysninger er personnummer, navn og adresse. Billeder af mennesker er også klassificeret som personlige data.

§1.2. Hvad bruger Neckwear dine personlige oplysninger til?

Neckwear gemmer følgende personlige oplysninger om dig:

  • Personnummer (ved fakturakøb)
  • Navn
  • Leveringsadresse
  • Fakturaadresse
  • Land
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Kundenummer
  • Ordrehistorik (købevaner) – antal ordrer

 §1.3.  Hvilke persondata distribueres og håndteres af os og tredjeparter?

  • Klarna (faktura og konto) - Personnummer, navn, adresse, land, e-mail, telefonnummer.
  • Kortbetaling (DIBS) - Kun oplysninger om betalingsanmodning til DIBS og afsluttet status tilbage.
  • PayPal - Omdirigering til PayPal på betalingsanmodning. Status for afsluttet betaling retur.
  • Postnord - Personnummer, navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, ordrenummer, ordreværdi.
  • FedEx - Personnummer, navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, ordreværdi.
  • UPS - Personnummer, navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, ordreværdi.
  • Unifaun AB & Pacsoft Online - Navn, adresse, telefonnummer, e-mail, ordrenummer, ordreværdi.
  • Sendinblue (nyhedsbrev) - E-mail.

 

§1.4. Hvordan håndterer vi dine personlige data?

Vi behandler kun dine personlige oplysninger i vores egen interesse, specielt for at kunne drive vores forretning der sælger produkter via internettet. Dette kræver indhentning af personoplysninger og distribution af disse til tredjeparter i henhold til ovenstående oplysninger. Neckwear sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjeparter. Neckwear lagrer ikke dine oplysninger udenfor EU. Neckwear tager backup af alle personlige data og alle data for at kunne føre en driftssikker virksomhed. Alle data og oplysninger gemmes i fire uger efter sletning af dit kundekort.

§1.5. Dine rettigheder

Ret til information - Du kan få en kopi af de personlige oplysninger vi har om dig.

Ret til rettelse - Du har ret til at få fejlagtige oplysninger om dig opdateret og rettet.

Ret til at blive glemt - Du kan anmode os om at slette dine oplysninger. Vi må ikke slette oplysninger som loven kræver, at vi beholder. Eksempelvis kræver regnskabsloven at ordrehistorikken beholdes.

Ret til dataportabilitet - Du har retten at få en kopi af de personlige oplysninger vi har om dig i et struktureret format.

Ret til at gøre indsigelse - Du har altid retten til at gøre indsigelse om vores håndtering af dine personlige oplysninger.

Ret til at klage – Hvis du mener at vi behandler dine personlige oplysninger forkert, kan du kontakte Datatilsynet.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Retten til at anmelde Datatilsynet

§1.6. Hvis du vil slette alle dine personlige oplysninger og ordrehistorik hos os, gør du som følgende:

1. Send os en e-mail med dit kundenummer og personnummer hvor du oplyser at du vil have os til at slette dine personlige oplysninger.

2. Din anmodning bliver behandlet, og dine personlige oplysninger vil blive slettet indenfor fem hverdage.

3. Dine e-mails forsvinder fra os indenfor fem dage.

4. Den samlede sletning vil tage mindst fire uger da vi ikke kan tilgå vores backup og slette dine oplysninger med det samme.

Vi kan desværre ikke slette alle data der måtte være forbundet med dig, da regnskabslovgivningen kræver, at vi skal gemme data fra salg, der derefter kan spores tilbage til dig.

§1.7. Afmeld tilmelding

Vi bruger din e-mailadresse til at sende opdateringer angående din ordre og til nyhedsbreve. Hvis du ikke længere vil modtage nyhedsbreve fra os, kan du nemt afmelde dig i slutningen af hver e-mail. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

§1.8. Hvordan kan du kontakte os nemmest med spørgsmål om databeskyttelse og persondatabehandling? 

Har du spørgsmål, bedes du kontakte os på følgende e-mailadresse: info@neckwear.dk 

§2. COOKIES

Dette websted indeholder cookies. Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies. I henhold til loven om elektronisk kommunikation som trådte i kraft den 25. juli 2003, vil enhver der besøger et websted med cookies blive informeret om at hjemmesiden indeholder cookies, hvad disse cookies bruges til og hvordan cookies kan undgås.

Neckwear bruger cookies i henhold til den nye elektroniske kommunikationslov som trådte i kraft den 25. juli 2003. Det betyder at alle der besøger hjemmesider bliver informeret om hvad cookies bruges til. En cookie er en lille tekstfil der gemmes på din computer og som indeholder oplysninger der hjælper webstedet med at identificere den besøgende. Cookie-filer beskadiger ikke din computer, men består kun af tekst og kan ikke indeholde virus. Filerne bruger stort set ingen plads.

§2.1. Hvad er cookies og hvad anvendes de til?

Den ene type cookies gemmer en fil permanent på din computer. Disse bruges til at måle hvordan du bevæger dig rundt på hjemmesiden. Dette er kun for at give den besøgende bedre tjenester og service. Tekstfilerne kan slettes, og de fleste browsere har funktioner til dette. På Neckwear.se bruger vi denne variant til at holde styr på din indkøbskurv og til at holde statistik over vores besøgende. Oplysningerne der er gemt på din computer, er bare et unikt nummer uden nogen forbindelse til personlige oplysninger. Derfor er det helt anonymt.

Den anden type cookies der almindeligvis anvendes, er "Session Cookies". Mens du er inde og besøge siden, tildeler vores webserver et unikt bruger-id for ikke at forveksle dig med andre besøgende. En "Session Cookie" gemmes aldrig permanent på din computer uden at forsvinde når du lukker din browser. For at du nemt kan bruge Neckwear.se, kræver det at du har cookies aktiveret.

§2.2. Kan man deaktivere for cookies?

Du kan selv deaktivere cookies i din webbrowser under sikkerhedsindstillinger. Din webbrowser afgør hvordan dette gøres. Når du slår cookies fra, kan funktionaliteten på vores hjemmeside være begrænset.

§2.3 Er det muligt at slukke for markedsføring som sker udenfor vores platform/hjemmeside?

Ja, det kan du sagtens, men dette skal du selv gøre. Se venligst procedurerne nedenfor for hver respektive eksterne markedsføringspartner.

Facebook – Klik på linket: https://www.facebook.com/ads/preferences/edit/, og tryk på “annonceindstillinger", og justér derefter indstillingerne.

 Google (ikke logget ind på Google-konto) – Klik på  linket:  https://adssettings.google.com/anonymous, klik derefter på de blå knapper så de i stedet bliver grå. Klik på "deaktivér" i popup-vinduet.

Google (logget ind på Google-konto) – Klik på linket: https://adssettings.google.com/authenticated, klik derefter på de blå knapper så de i stedet bliver grå. Klik på "deaktivér" i popup-vinduet.

(0)

Vi benytter cookies. Ved at surfe på vores hjemmeside godkender du vores brug af cookies. Okay, så ved jeg det