Firmatilbud

Leder du efter slips med mønster i dit firmas farver og profil?

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi kan lave slips, butterflies og lommetørklæder efter dine ønsker og behov. Kun fantasien sætter grænser for hvilke mønstre som er mulige. Vi kan trykke slips med dit firmas logo, farver og profil uden at det behøver at blive dyrt. Vi tilbyder desuden branchens laveste minimum mængde for at få eget design og tryk. Minimum bestilling er kun 30 stk.

Uanset om I er et firma, en idrætsforening, et kor, en studenterforening eller en anden organisation, så er vores vigtigste opgave at gøre jer tilfredse. For os er det vigtigt at indkøbet er en hurtig og enkel proces for kunden, og at vi levere den højeste kvalitet på produkterne uanset pris og materiale. Vi kan fremstille slips af både polyester og silke, hvilket gør at du som kunde kan styre prisen. Vi hjælper dig med at finde materialet som passer til dit behov.

Indkøbet foregår på følgende måde:

  1. Kontakt os på info@neckwear.dk med jeres ønske
  2. Vi sender et tilbud
  3. Ved godkendt ordre laver vi et designforslag
  4. Ved ønske om stofprøver med mønster ordnes det gratis
  5. Leveres efter 4-6 uger efter godkendelse af stofprøver
  6. Ordre betales efter levering mod 30 dages faktura

Hvis I er interesserede i vores mønstre kan vi også tilbyde at lave et tilbud på dem ved køb af et større antal. Er antallet ikke på lager kan vi få flere hjem i løbet af 3-4 uger. Velkommen at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.

Forespørgsel om tilbud: info@neckwear.dk

(0)

Vi benytter cookies. Ved at surfe på vores hjemmeside godkender du vores brug af cookies. Okay, så ved jeg det