OM OS

VISION

Hos Neckwear elsker vi mode og ønsker at bringe denne passion ud til endnu flere mænd. Via et bredt sortiment med nøje udvalgt tilbehør og skjorter fra kendte mærker tilbyder vi unikke muligheder for alle mænd, så de kan skabe deres egen personlige stil. Vi prioriterer endvidere den personlige service, og med vores førsteklasses produkter ønsker vi at gøre det endnu sjovere og nemmere at interessere sig for mode. Vores håb er, at vi kan bidrage til et mere velklædt Danmark, hvor alle mænd kan indfri deres fulde potentiale gennem en virkelig god tøjstil.

VIRKSOMHED

Neckwear er en svensk-baseret virksomhed, der blev etableret tilbage i 2009. I dag er virksomheden blevet en førende international aktør inden for sit segment og har webshops i 8 lande, med oversættelse til 6 sprog. Målsætningen er at sprede passionen for skandinavisk herretøj til flere lande. Fra lageret i Sverige sendes der pakker med ekspreslevering til hele verden, og varerne leveres naturligvis i Neckwears helt personlige og stilfulde emballage.

SORTIMENT

Udvalget består af nøje udvalgt tilbehør samt skjorter, hvor kvalitet og design er de vigtigste udvælgelseskriterier. I webshoppen finder du bl.a. en af ​​verdens største online kollektioner af slips, butterfly og lommetørklæder. Den klassiske og moderne stil kombineres på smagfuld vis i vores egenproducerede kollektioner. Sammen med andet tilbehør fra internationalt anerkendte brands giver vi næsten ubegrænsede muligheder for at skabe unikke outfits med deres egen identitet. Vi stræber hele tiden efter at forny og forbedre sortimentet, så kunderne får en optimal shoppingoplevelse. Det gør det muligt at opdatere garderoben løbende med de nyeste modetrends.

SHOP SIKKERT

Vi lytter til vores kunder og værdsætter kundekontakten. Vi tror på tilgængelighed og yder derfor hellere end gerne kundeservice over telefonen samt en hurtig respons via e-mail. Vi ved, at kundetilfredshed er vores største aktiv og elsker den personlige kontakt. Vi mener endvidere, at en virkelig god service skaber tryghed og loyale kunder.

Vi arbejder desuden kun med etablerede samarbejdspartnere som FedEx, PayPal og VISA, og du kan derfor føle dig helt tryg, når du handler hos os. Desuden er Neckwear certificeret i henhold til de krav, som er foreskrevet af Nordisk E-handelscertificering.

KONTAKT

E-mail: info@neckwear.dk

Virksomhedens adresse:

Neckwear Sweden AB
Box 1015
58110 Linköping

Sverige

Momsregistreringsnummer: 556882-4063

(0)

Vi benytter cookies. Ved at surfe på vores hjemmeside godkender du vores brug af cookies. Okay, så ved jeg det