OM OS

Vores historie
Det hele startede med en drøm om at starte vores egen virksomhed og en interesse i at klæde sig pænt ud. Derfor føltes det som den perfekte forretningsidé, da vi startede i 2010. Et hurtigt voksende e-handelsmarked kombineret med lette produkter, der passer direkte i postkassen, gav store muligheder. Oprindeligt blev lageret opbevaret i et skab, og ordrer blev pakket på en seng. Da virksomheden voksede, blev lageret hurtigt flyttet til en kælder i en villa, hvor forberedelserne til den næste vækstfase begyndte.

For at udvide hurtigere blev eksterne mærker bragt ind, og vi åbnede fysiske butikker i Bromma Blocks og i Frölunda Torg mall i Sverige. Efter et par års hurtig vækst blev vi udnævnt til gasellevirksomhed af Dagens Industri, Sveriges største forretningsmagasin. På trods af succeserne indså vi også, at vi var mest lidenskabelige med e-handel og vores eget brand, hvor vi kunne designe og producere vores egne kollektioner til betydeligt lavere priser. Derfor satte vi os igen ved tegnebordet og ændrede virksomhedens fremtidige strategi. De fysiske butikker blev lukket, og alle eksterne mærker og sortiment af skjorter blev udfaset. I dag er vi fuldt specialiserede i tilbehør under vores eget mærke og er en af ​​de førende online spillere i vores segment med salg over hele verden.

Hvem er folket bag Neckwear?
Neckwear drives af Johan Vegfors og Johan Berggren. Vi startede i samme klasse i mellemskolen, og da vi boede i Linköping med kun en skovlund mellem os, blev vi hurtigt bedste venner. I dag, mere end 20 år senere, er vi stadig lige så gode venner på trods af mange intense år sammen som forretningspartnere. Under rejsen er vi gået gennem ild og vand sammen. Undervejs har vi lært, at det, der ikke dræber os, gør os stærkere. Johan Vegfors har stor interesse for musik, mens Johan Berggren foretrækker at bruge sine frie dage på at trække store fisk op.Lidenskab for gode produkter
Vi opretter vores egne kollektioner og design sammen med de vævere, vi arbejder med. Vores passion for produktudvikling kombineret med ti års erfaring betyder, at vi ved, hvordan man laver et rigtig godt slips. Derfor tilbyder vi 2 års garanti på alle produkter i sortimentet. Vi elsker mode og ønsker, at alle mænd skal være i stand til at skabe deres egen personlige stil med vores kvalitets tilbehør. Vores sortiment består hovedsageligt af stilfulde klassiske mønstre, der aldrig går forældet. Vi ønsker imidlertid ikke, at det føles formelt at bære en slips eller slips, og vi tilbyder derfor også festlige samlinger, så du stadig kan være smukt klædt, men med et glimt i øjet.

Ingen mellemmænd
Ved ikke at arbejde med distributører eller agenter har vi skåret alle formidlere, noget der ellers kendetegner den konservative modeindustri. I stedet arbejder vi direkte med tekstilproducenter, hvor vi sammen producerer vores egne designs og samlinger. På denne måde kan vi tilbyde unikke produkter i høj kvalitet til rimelige priser.

Ingen fysiske butikker
Vi har tidligere kørt fysiske butikker, som vi ved af erfaring er forbundet med høje omkostninger. Ved kun at specialisere sig i e-handel skræddersys vores organisation på en omkostningseffektiv måde, som giver et andet prisbillede end traditionel handel.Vi planter træer
For hver kundeordre, der kommer ind, planter vi et træ i Amazonas regnskov. Ved at købe fra os bidrager du dermed til at beskytte, bevare og gendanne planetens værdifulde regnskove, som er levesteder for halvdelen af ​​alle landdyr. Regnskove absorberer også store mængder kuldioxid, hvilket bremser klimaændringerne. Læs mere her.

Neckwear plants a tree for every order

Sandheden om gratis forsendelse og gratis retur
Når onlinebutikker tilbyder gratis forsendelse og gratis retur, bages omkostningerne altid i prisen på produkterne i stedet for. Gratis retur fører til, at mange mennesker bestiller uden tanke, hvilket skaber en højere andel af returer på samme tid som det er negativt for klimaet. Dette skaber igen højere forsendelses- og håndteringsomkostninger, hvilket i sidste ende fører til en dyrere pris på produktet for dig som kunde.Vi har i stedet valgt at opkræve omkostningsprisen for forsendelse, og du skal selv bære eventuelle returomkostninger.

Hvad siger vores kunder?
Vi mener, at den eneste vej til langsigtet succes er virkelig tilfredse kunder. Læs hvad vores kunder siger om os.Shop sikkertVi er certificeret i henhold til kravene til nordisk e-handelscertificering. Du kan også vælge at shoppe mod en faktura, så du først modtager dine varer, før du skal betale.


Shop sikkert
Vi er certificeret i henhold til kravene til nordisk e-handelscertificering. Du kan også vælge at shoppe mod en faktura, så du først modtager dine varer, før du skal betale.

  

Virksomhedens adresse:
Neckwear Sweden AB
Box 1015
58110 Linköping
Sverige

Svensk momsregistreringsnummer: SE556882-406301
CVR: 12870728

(0)

Vi benytter cookies. Ved at surfe på vores hjemmeside godkender du vores brug af cookies. Okay, så ved jeg det