Hvordan binder man et slips? - Neckwear.dk

Slipset skal bindes så det stopper ved eller lige over bæltespændet. Hvis længden ikke bliver korrekt er man simpelthen nødt til at starte forfra. Prøve dig frem og have tålmodighed, til sidst lykkes man med den perfekte knude. Det kan være svært for høje mænd at lykkes med en pæn slipseknude hvor slipset ikke samtidigt bliver for kort. Vi har ekstra lange slips til disse behov som vi kan bestille hvis du kontakter vores kundeservice. Høje mænd rekommenderer vi ellers at binde mindre knuder som for eksempel Four In Hand. Her nedenunder demonstrerer vi hvordan man binder de mest hyppige slipseknuder. Held og lykke med det!

Four-in-hand slipseknude

Four in hand er uden tvivl verdens mest populære slipseknude. Denne slipseknude passer bedst til brede slips da du ikke behøver sno slipset flere omgange.

 

Windsor slipseknude 

Den her slipseknude har en form som en trekant. Windsorknuden passer bedst til smalle slips fordi knuden altid får meget volumen. Derfor passer den også til en skjorte med stor cutaway-krave. Denne slipseknude hedder også fransk knude og dobbel knude.

Halv Windsor slipseknude

Halv Windsor er en blandning af Windsor og four in hand. Den er symmetrisk, men ikke lige så stor som en Windsor slipseknude. Den fungerer til de fleste kraver og passer fint både til smalle og brede slips.


The Simple slipseknude (Oriental knude)

 


 

Neckwears tips og tricks

Start med at altid stå foran spejlet og bind dit slips. Lad den brede del være dobbelt så lang som den smalle og træk i knuden. En hyppig fejl er at man ikke spænder knuden tilstrækkeligt således at slipset bliver alt for kort. Hvis knuden ikke bliver god nok kan man gøre en del justeringer uden at man behøver at binde den op. Løsne bare lidt på knuden og ret ud eventuelle rynker og træk den sammen igen. Typiske knudefejl er at man enten trækker knuden for hårdt sammen eller for løst. Man bør altid binde slipset op efter at have brugt det. Ved at gøre dette forlænges slipsets levetid og man bør også bruge en slipseknage for at opnå det bedste resultat.

(0)

Vi benytter cookies. Ved at surfe på vores hjemmeside godkender du vores brug af cookies. Okay, så ved jeg det