KUNDESERVICE
Levering

GRATIS FRAGT Levering 3-4 hverdage med Postnord

Hurtig levering UPS Express. Leveringstid 1-2 hverdage

Retur

Nemt & bekvemt

30 dages returret Prøv derhjemme i ro og mag

Kontakt os

+46 13 - 25 34 34 Man - fre: 10:00 - 16:00

info@neckwear.dk Vi svarer altid inden for 24 timer man - fre

Se mere information

Bliv forhandler

Driver du en forretning og vil sælge vores produkter?

Vi tilbyder store dele af vores sortiment som grossist. Gå til www.tiesb2b.com for at se hele udvalget og ansøg om at blive forhandler af slips og butterflies.

Vi er en online grossist af slips, butterflies, manchetknapper, seler, ure og en mængde andre produkter af  herre tilbehør. Vi tilbyder vores kunder gode marginaler og hurtig levering. Da vi får alle vores bestillinger online og kun sælger på nettet gennem vores B2B site, kan vi holde priserne nede og tilbyde dig som forhandler rigtigt gode vilkår. Det er meget enkelt at lægge en bestilling via vores hjemmeside og alle bestillinger som kommer ind inden kl.15.00 sendes samme dag.

Da vi også driver Europas største netbutik med slips og butterflies kan vi se forhandlerens perspektiv.  Vi forstår vores forhandlere og vil give dem den bedst tænkelige service. Med vores størrelse og førende position på det internationale marked kan vi tilbyde et unikt sortiment som grossist som dækker en vigtig del i dagens herremode. Som grossist har vi kunder over hele Europa, både fysiske butikker og nethandel og vi tilbyder hurtig levering over hele verden ved hjælp af FedEx Express.

Gå til www.tiesb2b.com for mere information og for at ansøge om at blive forhandler. Når vi har godkendt dig som kunde kan du se priser og fuldstændige vilkår og betingelser.

(0)